Verstoppingen

Badkamer verstoppingen:

Verstoppingen in uw badkamer zijn doorgaans het gevolg van een ophoping van zeep, vetten en haren. Het voorkomen van dit soort verstoppingen in uw badkamer is onmogelijk. Elke douche of bad wil wel eens verstopt raken. Gelukkig is het ontstoppen van een verstopte afvoer in uw badkamer, een redelijk eenvoudige klus. Onze loodgieters maken hierbij gebruik van moderne en doeltreffende apparaten en technieken. Onze loodgieters werken o.a. met spiralen, pompen en vacuüm systemen. De verstopping dienen met behulp van eerder genoemde materialen snel uit de afvoer geduwd of gezogen en verwijderd te worden.

Toilet verstoppingen:

Verstoppingen in de afvoer van een toilet kunnen ontstaan door teveel aan papier of andere obstructies zoals maandverband en hygienische doekjes die niet doorgespoeld kunnen worden. Niets is zo vervelend als een verstopte toilet. Onze loodgieters zullen daarom alles in het werk stellen om uw toilet snel en vakkundig te ontstoppen. Onze loodgieters zullen o.a. verstoppingen opsporen met een camera en het onder hoge druk doorspoelen, waardoor lastige obstructies permanent verwijderd zullen worden.

Keuken verstoppingen:

In Den Haag zijn verstoppingen in de keukenafvoer een vaak voorkomend probleem. De diameter van de keukenafvoer is minder breed dan die van een toilet. Hierdoor kunnen sneller verstoppingen ontstaan en des te meer als het water van uw afwasmachine op dezelfde afvoer is aangesloten als bijvoorbeeld uw gootsteen. Bij het ontstoppen van uw keukenafvoer, maken onze loodgieters in eerste instantie gebruik van een spiraal, plopper en hogedrukmachine. Het eventueel vervangen van de afvoer is een oplossing waar onze loodgieters pas voor kiezen als er geen andere mogelijkheden meer over blijven. Wij bieden u ten allen tijde een doeltreffende oplossing. Ook informeren we u van te voren over de mogelijk kosten.

>> Terug naar de loodgieter Den Haag homepage.