Centrale Verwarming

De centrale verwarming van vandaag is niet meer weg te denken uit onze woningen. We zijn in die hoedanigheid ook erg afhankelijk geworden van onze CV ketels. Een kapotte verwarming of CV ketel komt altijd onverwacht. Een kapotte verwarming of CV ketel levert ook altijd een hoop ongemak op. Wij bieden u een snelle loodgieter service aan op basis van een “no cure, no pay” betalingsregeling. We zorgen er altijd voor dat u snel geholpen wordt. Mochten we bij u aan komen en het probleem niet kunnen oplossen, bent u ons niets verschuldigd.
Storing in uw centrale verwarming:

Wij onderhouden en repareren alle bekende CV ketel merken en hebben 25 jaar ervaring op dit gebied. Alle onze loodgieters zijn op de hoogte van alle nieuwe CV ketels en hebben altijd een reeks van vervangende onderdelen bij zich. Onze loodgieters sporen alle mogelijke defecten snel op en voeren een passende reparatie uit. Onze loodgieters rijden rond met een busje vol meetapparatuur en hebben altijd veel onderdelen om alle mogelijke reparaties te kunnen uitvoeren. Mocht uw CV ketel een storing vertonen, dan is het belangrijk dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. Wij zijn dagelijks beschikbaar van 7:30 tot 22:00 uur voor al uw storingsmeldingen.

Onderhoud aan uw centrale verwarming:

Goed en regelmatig onderhoud van uw CV ketel is super belangrijk. Goed en regelmatig onderhoud garandeert een langere levensduur van de CV ketel en een optimale werking en perfect rendement. Bij een onderhoudsbeurt wordt de ketel allereerst erg goed gereinigd en nagekeken. Kleine storingen of defecten worden opgespoord. Tot slot wordt de CV ketel opnieuw afgesteld, opdat uw CV ketel een optimaal rendement geeft. Wij doen het onderhoud aan een ruim aantal soorten verbrandingstoestellen zoals CV ketels, geisers en gaskachels van alle grote merken.

Nieuwe CV ketels:

De levensduur van een moderne CV ketel van een erkend merk, ligt ergens tussen de 12 en de 16 jaar. Indien uw CV ketel niet meer zo optimaal functioneert, dient u uw CV ketel te vervangen. Het is natuurlijk vervelend om een nieuwe CV ketel te moeten aanschaffen, maar met de nieuwste modellen bespaart u natuurlijk wel op uw stookkosten en onderhoud. Wij kunnen u altijd vrijblijvend adviseren mbt beschikbare merken en types CV ketels.

Loodgieter Den Haag diensten:

• Installeren (binnen 24 uur) van een nieuwe CV ketel

• Verschillende onderhoudscontracten

• Installeren ook in de avonduren en in het weekend.

>> Terug naar de loodgieter Den Haag homepage.